خبرنگاران سه دکل مخابراتی در جنوب سیستان و بلوچستان نصب شد
به گزارش وبلاگ وردپرس، چابهار- خبرنگاران- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان وبلوچستان گفت: نصب و راه اندازی سه دکل تلفن و اینترنت در روستاهای متسنگ نیکشهر،شیخان کرگ و کمبل سلیمان در چابهار و دشتیاری با اعتبار 6 میلیارد تومان بخشی از مسائل مردم این مناطق در زمینه ارتباطات را رفع نموده است.

نیک محمد بلوچزهی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار وبلاگ وردپرس گفت: این سامانه بصورت هر سایت فول فناوری (نسل 2، 3 و 4) هستند که موجب رضایتمندی مردم روستایی می گردد.
وی اضافه نمود: توجه به زیرساختهای تلفن و اینترنت در روستاها می تواند منجر به اشتغال، دسترسی بهتر مردم بویژه جوانان، دانش آموزان و دانشجویان به شبکه جهانی اینترنت و پرداختن به امور درسی و امتحانات در این شرایط کرونا گردد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان از پیگیری های مسوولان، نماینده مردم حوزه انتخابیه چابهار در مجلس و فرمانداران منطقه قدردانی کرد و گفت: پیگیری ها در این زمینه ادامه خواهد یافت و بسیاری از روستاهای پرجمعیت دیگر جنوب استان نیز با همت و کوشش دولت و اپراتورهای ایرانسل و همراه اول به شبکه اینترنت متصل خواهند شد.
وی بر حل مسائل تلفن و اینترنت منطقه کوهستانی گرگان دهستان مهبان، کاجو قصرقند، روستاهای دشتیاری، پلان، زرآباد، چاهان، هنزم زیردان، پیرسهراب و سایر روستاها پرجمعیت جنوب سیستان وبلوچستان تاکید نمود.
منبع: ایرنا