فیلم درخت گردو؛ روایتی متفاوت از 3 دوره تاریخی

به گزارش وبلاگ وردپرس، درخت گردو از همان ابتدا جنجالی شروع شد، حضور همزمان پیمان معادی و مهران مدیری در کنار یکدیگر شوک بزرگی به سینمای ایران بود، ترکیب این دو بازیگر در کنار مهدویان که همواره ترکیب بازیگران مشخصی را داشته نشان دهنده متفاوت بودن درخت گردو با آثاری همچون ماجرای نیمروز و لاتاری است.

فیلم درخت گردو؛ روایتی متفاوت از 3 دوره تاریخی

فیلم سینمایی درخت گردو پنجمین فیلم محمدحسین مهدویان کارگردان جوان، اما صاحب سبک سینمای ایران در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی خواهد شد، اثری که می تواند اولین تجربه متفاوت مهدویان از لحاظ فرم و محتوا باشد.

فیلم سینمایی درخت گردو ساختار تازه ای را برای مهدویان رقم زده است، از چیدمان بازیگران که نسبت به گذشته تغییرات فراوانی داشته تا روال داستان اثر کاملاً متفاوت از آثاری همچون ماجرای نیمروز است، وی در این فیلم چالش متفاوتی یعنی به تصویر کشیدن سه دوره تاریخی را پشت سر گذاشته است.

درخت گردو از همان ابتدا جنجالی شروع شد، حضور همزمان پیمان معادی و مهران مدیری در کنار یکدیگر شوک بزرگی به سینمای ایران بود، ترکیب این دو بازیگر در کنار مهدویان که همیشه ترکیب بازیگران مشخصی را داشته نشان دهنده متفاوت بودن درخت گردو با آثاری همچون ماجرای نیمروز و لاتاری است.

براساس گزارشات رسیده ترکیب مهران مدیری و پیمان معادی در فیلم جدید مهدویان به بداهه پردازی بیشتری نسبت به سایر آثار مهدویان همراه بوده و این دو بازیگر به شدت در حین فیلمبرداری بداهه پردازی نموده و گا ها مهدویان را راضی به تغییر در اثر می نمایند.

درخت گردو نخستین تجربه همکاری مینا ساداتی با مهدویان به شمار می رود، انتخاب ساداتی برای این فیلم بار دیگر نشان از تغییر در ترکیب بازیگران مهدویان دارد، کارگردانی که در چهار فیلم قبلی خود از بازیگران نسبتاً یکسانی استفاده نموده بود.

مهدویان در فیلم جدید خود تغییرات فراوانی داشته و انتخاب معادی برای بازیگر نقش اول مرد نشان دهنده تغییر در شیوه انتخاب بازیگر این کارگردان است. حضور مهران مدیری دیگر بازیگر سینما در فیلم درخت گردو ترکیب تازه و جالب فیلم کارگردان ماجرای نیمروز را کامل نموده است.

مهدویان همیشه در آثار قبلی خود به مسائل و اتفاقات جذابی پرداخته و به نوعی امضاء مضمونی برای آثارش پیدا نموده و در فیلم درخت گردو هم بار دیگر سراغ واقعه ای معاصر یعنی بمباران شیمیایی سردشت رفته است.

محمدحسین مهدویان بعد از ساخت فیلم ماجرای نیمروز که در جشنواره فیلم فجر توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را به دست آورد، سال پیش دومین نسخه از این اثر سینمایی را به جشنواره فجر رساند.

مهدویان بدون شک یکی از استعداد های درخشان سینمای ایران در سالیان اخیر محسوب می گردد که فارغ از نقد های تخصصی و غیر تخصصی به هیچ وجه نمی توان تاثیر وی را در چهار سال گذشته سینما کتمان کرد. کارگردانی که به خوبی با سینمای مستند آشنایی داشته و حال سبکی تلفیقی از مستند و سینما از خود به جا گذاشته است.

محمدحسین مهدویان پس از موفقیت های بسیاری که برای ساخت ایستاده در غبار و ماجرای نیمروز کسب کرد به سراغ فیلمنامه لاتاری رفت. فیلمی که هر چند در جشنواره فیلم فجر نتوانست به موفقیت برسد، اما در بخش فروش یکی از پرفروشترین آثار سال 1397 لقب گرفت.

وی بعد از شکست نسبی در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر بار دیگر به سراغ سبک اصلی خود یعنی آثار مستند سینمایی رفت و توانست بار دیگر در ماجرای نیمروز تجربه موفقیت آمیز خود را تکرار کند، هرچند این فیلم همچون نسخه اول اثر مورد اقبال رسانه ها قرار نگرفت.

منبع: میزان

منبع: فرادید

به "فیلم درخت گردو؛ روایتی متفاوت از 3 دوره تاریخی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فیلم درخت گردو؛ روایتی متفاوت از 3 دوره تاریخی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید