پای وزارت ورزش روی گلوی استقلال

به گزارش وبلاگ وردپرس، آمدن کسی که منتسب به وزیر ورزش است با استقبال طرفداران همراه نبود و هنوز هم وی با وجود آنکه نشان داده در صدد حل مسائل تیم از جمله پرداخت طلب دیاباته و میلیچ است،نتوانسته اعتماد طرفداران آبی را جلب کند.

پای وزارت ورزش روی گلوی استقلال

گروه ورزشی وبلاگ وردپرس- معصومه خزایی، سعادتمند نیروی مورد اعتماد وزیر ورزش است یا نه را نمیدانیم اما آنچه معین است انتخاب مدیرعامل برای استقلال و پرسپولیس از وظایف وزیر ورزش می باشد بنابراین صرفا نمیتوان گفت هرکسی منصوب میگردد مهره نفوذی وزیر و وزارت ورزش است!و این عملنمودهاست که نشان دهنده توصیه پذیری یا استقلال رای مدیرعامل منصوب شده وزارت ورزش است.طی سالهای اخیر ضعف و بی کفایتی مدیران استقلال و اصرار وزیر ورزش به بقاء آنها طرفداران و به طور کلی اهالی فوتبال را به این باور رسانده که مدیران استقلال تنها با فاکتور توانایی بله قربان انتخاب،منصوب و حمایت میشوند!آخرین مدیرعامل استقلال با موجی از اعتراض ها در ورزشگاه و فضای مجازی برکنار شد.با نگاهی به اسامی مدیران و اعضای هیات مدیره استقلال در دوره وزارت سلطانی فر و عملکرد آنها در استقلال میتوان به طور منطقی و حقیقتا به این نتیجه رسید که معیار انتخاب مدیران برای وزیر ورزش نه توانایی افراد بلکه رفاقت و یا قدرت اقتصادی آنهاست که البته حضور سرمایه داران نه تنها هیچ سودی برای باشگاه نداشته بلکه آنها از کنار استقلال بر ثروتشان افزوده اند!

بعد از آمد و رفت چند مدیر که عملکردشان به شدت مورد انتقاد هوادادان بود در جدیدترین انتخاب احمد سعادتمند از وزارت ورزش برای مدیریت استقلال انتخاب شد مردی که پیش از این رئیس هیات مدیره باشگاه بود اما به خاطر بی نظمی در باشگاه عطای کار را به لقایش بخشید و کناره گیری کرد!آمدن کسی که منتسب به وزیر ورزش است با استقبال طرفداران همراه نبود و هنوز هم وی با وجود آنکه نشان داده در صدد حل مسائل تیم از جمله پرداخت طلب دیاباته و میلیچ است،نتوانسته اعتماد طرفداران آبی را جلب کند.

اگر چه به نظر میرسید خبر پرداخت بخشی از مطالبات دیاباته گارد بسته طرفداران را باز میکند اما باز دخالت بد موقع سلطانی فر و متوقف کردن روال پرداخت مطالبات ،کار را خراب و نارضایتی طرفداران نسبت به وزیر را بیشتر از پیش کرد و بدبینی نسبت به مهره منصوب او را افزایش داد.

داستان از این قرار است که بعد از نشستهای فراوان و حرف و حدیثهای بسیار و رو شدن دست مدعیان دروغین یاری به استقلال،انتها احمدسعادت مند با فولاد متین به توافق رسید و حتی پیش از رسمی شدن قرلرداد مبلغ ده میلیارد از اسپانسر جدید دریافت کرد تا توانست مبلغی از طلب کادر فنی-پزشکی-بازیکنان از جمله دیاباته و میلیچ را پرداخت کند اما به محض اینکه خبرهای خوب از باشگاه استقلال مخابره میشد وزیر ورزش خواستار لغو ادامه جلسات با اسپانسر جدید و شروع مذاکره با آتیه داد ،شد.

اینکه ارتباط وزیر ورزش با آتیه داد که در بورس و فرابورس فعالیت دارد ،چیست را نمیدانیم اما اسم استقلال به شدت موجب افزایش ارزش سهام آتیه داد ،می گردد!

خبر دستور وزیر به سعادت مند برای لغو مذاکرات با کارگزار جدید و امضا قرارداد با اسپانسر مورد نظر وی،موجی از اعتراضات طرفداران را به همراه داشت تا جایی که گفته شد وزیر ورزش به استقلال برای انتخاب اسپانسر اختیار و آزادی عمل داده.

اما در شرایطی که همه منتظر بودند این قرارداد رسمی و کل طلب دیاباته پرداخت گردد هیچ خبری از امضای رسمی قرارداد بین باشگاه استقلال و فولاد متین منتشر نشد دلیل این تاخیر عدم حضور اعضای هیات مدیره برای امضا این قرارداد بود زیرا غیر از مدیرعامل قرارداد باید به امضا یکی از اعضای هیات مدیره میرسید تا رسمی و قانونی گردد اما هیات مدیره ای که یک هفته پیش از آن برای برکناری سعادتمند متحد شده بودند حاضر به امضای این قرارداد نشدند دلیل آنها غیر قانونی بودن قرارداد با کارگزار جدید مطرح شد اما موضوع این است که اسپانسر قبلی که طی قراردادی کاملا یک طرفه به سود کارگزار بسته شده حاضر به فسخ قرارداد سودآورش نیست.باز طرفداران برآشفتند و با حمله به وزیر ورزش او را مسبب این نا به سامانی ها به خاطر انتخاب های غلط در هیات مدیره استقلال معرفی کردند.

کار که به اینجا رسید باشگاه به وسیله کانال رسمی اش اظهار داشت قرارداد به امضا یکی از اعضای هیات مدیره رسید و قانونی شده است.امضا قرارداد از سوی خلیل زاده که حضور کارگزار جدید به ضرر اوست از محالات به نظر میرسید نظری و نصرت الله(کامران) منزوی هم که از متحدان خلیل زاده برای برکناری سعادتمند بودند. از بین این دو میشد حدس زد منزوی که همواره همه را دور میزند میتواند اینبار خلیل زاده و اتحادشان را دور بزند و قرارداد را امضا کند اما این فرضیه هم خیلی زود به بن بست خورد و به معما تبدیل شد.

چه کسی قرارداد را امضا نموده؟

آیا اصلا قراردادی امضا شده؟یا باشگاه تحت فشار وزیر ورزش قرارداد با فولاد متین را کنسل و برای خواباندن صدای اعتراض طرفداران و برداشتن فشار از روی وزیر ورزش به دروغ ماجرای امضای قرارداد توسط یکی از اعضای هیات مدیره را عنوان کرد؟

مهلت دیاباته به باشگاه استقلال جهت پرداخت مطالباتش رو به اتماماست و دخالت دوباره وزیر ورزش در امور باشگاه عظیم و محبوب کشور باز هم منجر به پر دادن ستاره های این تیم گردد و سناریوی جدایی مهره های تاثیرگزار پس از جدایی مامه تیام و استراماچونی اینبار با دیاباته تکرار گردد!

به زودی معین میگردد آیا وزیر ورزش در راستای اهداف خودش کارگزار مدنظرش را به استقلال تحمیل نموده و مانع جذب اسپانسر مستقل شده یا بنا به مصلحت کنار کشیده و اجازه داده مدیرعامل این تیم با کارگزاری قرارداد ببندد که به سود باشگاه باشد!

اگر براساس شواهد سعادتمند تحت تاثیر فشار وزیر ورزش قرارداد با فولاد متین را منتفی نموده باشد علاوه بر سلطانی فر باید سعادتمند را هم مقصر دانست که واقعیت را به طرفدار نگفته و با پنهان کردن و انکار فشار وزیر ورزش ، در راستای منافع دیگران قدم برداشته حال آنکه باید مدافع منافع استقلال و طرفدارانش باشد.

البته با توجه به شناختی که از سعادت مند دارم گمان میکنم حتی اگر شده استعفا میدهد اما کاری که مدیریت و اقتدارش را زیر سوال ببرد انجام نمیدهد.باید منتظر ماند و دید چه اتفاقاتی برای استقلال در حال وقوع است. گفته می گردد بعد از ظهر روز گذشته در وزارت ورزش هیات مدیره طی جلسه ای پرتنش قرارداد را امضا کرد باید دید حتی اگر این خبر صحت داشته باشد چرا انقدر دیر و درست در روز آخر پایانی مهلت دیاباته باید صلح برقرار گردد و اصولا چرا هربار شاهد این رویداد هستیم که استقلال در ابتدای تعطیلات آخر هفته اروپا مهلت پرداخت دارد و هربار تعطیلی را بهانه ای برای کم کاری اعلام میکنند!

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "پای وزارت ورزش روی گلوی استقلال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پای وزارت ورزش روی گلوی استقلال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید