فراوری خوراک دام و طیور از پسماند رستوران ها ، جایگزین ذرت و سویا

به گزارش وبلاگ وردپرس، سمیرا نعمت زاده مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در عرصه تولید نهاده دامی با استفاده از پسماند غذایی در رستوران ها به خبرنگاران گفت: ما در این شرکت توانستیم با تولید پسماند رستوران ها و میوه تره بار، مکمل جیره غذایی دام و طیور را تولید کنیم.

فراوری خوراک دام و طیور از پسماند رستوران ها ، جایگزین ذرت و سویا

وی با بیان اینکه محصولی که در این شرکت تولید کردیم، 30 تا 35 درصد حاوی پروتئین و در حدود 4 هزار تا 4500 کیلوکالری انرژی قابل در دسترس برای دام و طیور دارد، گفت: از آنجایی که علاوه بر ترکیبات پروتئینی، کلسیم، فیبر و سایر ترکیبات فسفری مورد احتیاج دام و طیور است و ماده اولیه این نهاده دامی نیز پسماند رستوران بوده می تواند این ویتامین های مورد احتیاج دام را تأمین کند.

وی با بیان اینکه پسماند رستوران و میوه تره بار شامل برنج، نان، سبزیجات، صیفی جات، خورشت و… می گردد، گفت: این ترکیبات علاوه بر ویتامین ها ترکیبات فیبری هم دارند و تغذیه کانلی برای دام و طیور محسوب می شوند.

وی با بیان اینکه از ابتدا تفکیک این پسماند در شرکت انجام می گیرد و همین باعث می گردد ارزش غذای محصول نهایی را بدانیم، گفت: بعد از تفکیک، مرحله تولید و تولید محصول را خواهیم داشت که متناسب با احتیاج مشتری است.

وی با بیان اینکه این محصول جایگزین خوبی برای ذرت و سویا به عنوان نهاده های دامی می گردد، بیان نمود: بر اساس تحقیقات و آزمایشاتی که داشتیم محصولی که از پسماند به تولید می رسد از نظر انرژی و پروتئین با ذرت و سویا برابر است ولی در مواردی بیشتر هم هست.

نعمت زاده اضافه کرد: برای حیوانات خانگی نیز می توان علاوه بر دام و طیور از این دسته مواد غذایی بهره برد.

مدیر شرکت دانش بنیان گفت: بر اساس آخرین آمار، در کشور سالیانه 21 میلیون تن پسماند تولید می گردد و این حجم بالایی است که می توان از آن به عنوان جایگزین نهاده دامی بهره برد.

وی با بیان اینکه تنها در اردبیل روزانه دو تا 2و نیم تن پسماند رستوران و 5 تن پسماند میوه تره بار دور ریخته می گردد، گفت: قطعاً این آمار در تهران بیشتر است و می توان در حجم بالایی این محصولات را برای دام و طیور تولید کرد ضمن اینکه از به وجود آمدن مسائل زیست محیطی جلوگیری می کنیم.

وی تاکید نمود: هدف این شرکت تولید خوراکی با ارزش غذایی بالا و قیمتی ارزان برای دام و طیور است.

وی با بیان اینکه این پروژه به صورت پایلوت اجرایی شده و موفقیت آمیز بوده است، گفت: اکنون در حال جذب سرمایه هستیم تا وسعت تولید بیشتر گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "فراوری خوراک دام و طیور از پسماند رستوران ها ، جایگزین ذرت و سویا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری خوراک دام و طیور از پسماند رستوران ها ، جایگزین ذرت و سویا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید