اگه ته دیگ رستورانی دوست داری بخون!

به گزارش وبلاگ وردپرس، ته دیگ های رستورانی جذابیت بالایی دارند. هم از نظر برشتگی، هم رنگ و عطر. به هرحال سرآشپز ها ترفند هایی را رعایت می نمایند که ممکن است شما در منزل کمتر به آن ها اهمیت بدهید.

اگه ته دیگ رستورانی دوست داری بخون!

حالا اگر عاشق ته دیگ هستید این چند خط به شما یاد خواهد داد که ته دیگ رستورانی چطور درست می گردد؟!

همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اگر از همزن دستی بهره ببرید بهتر نتیجه می گیرید. برنج آبکش شده را به حدی به این مواد ماستی اضافه کنید که برنج بافت سفتی پیدا کند و اصلا شل نباشد.

کف قابلمه ای را (حتما نچسب باشد) روغن بریزید و اجازه بدهید کمی داغ گردد. مواد ته دیگ را بریزید و خوب با پشت قاشق فشار بدهید تا همه به هم بچسبند. حالا بقیه برنج سفید را اضافه کنید و قابلمه را روی گاز بگذارید.

در دقایق ابتدایی شعله گاز را بالا ببرید و در ظرف را هم بگذارید. وقتی داخل قابلمه به بخار افتاد حرارت را کم کنید و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید و اجازه بدهید یک ساعت دم بکشد.

ته دیگ طلایی و مجذوب کننده شما حاضر است. اجازه بدهید به بقیه هم برسد!

چند نکته طلایی:

- از ماست شل و آبکی استفاده نکنید. چرب و سفت بودن ماست به مزه و بافت خوب ته دیگ شما یاری می نماید.

- اگر گلاب ندارید می توانید از پودر هل هم بهره ببرید.

اگر از زعفران دم نموده استفاده می کنید غلظت آن به حدی باشد که خوب رنگ بگیرد و بافت ته دیگ شل نگردد.

منبع:راهنماتو

منبع: فرارو

به "اگه ته دیگ رستورانی دوست داری بخون!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اگه ته دیگ رستورانی دوست داری بخون!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید