بیگل با کمپوت سیب

به گزارش وبلاگ وردپرس، بِیگِل نوعی نان دوناتی شکل است که خمیر آن را به شکل حلقه درست می نمایند و پیش از پخت، آن را برای مدت کوتاهی در آب می جوشانند. در نتیجه نانی متراکم وخمیری به دست می آید.

بیگل با کمپوت سیب
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه آب سیب
  • نصف پیمانه کشمش طلایی
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • 3 عدد سیب قرمز
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • 85 گرم پنیر خامه ای
  • 4 عدد باگل
  • گردوی خرد شده

طرز تهیه

1- در یک قابلمه کوچک، آب سیب، کشمش، جوزهندی و دارچین را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در آن را بگذارید تا 10 دقیقه نیم جوش گردد و آب آن تا نصفه بخار گردد.

2- برای تهیه کمپوت سیب، داخل تابه کره را آب کنید. سیب های خرد یا حلقه شده را داخل آن به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. مخلوط کشمش، شکر قهوه ای و عسل را به آن اضافه کنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا مایع غلیظ و سیب ها کاملا نرم شوند. از روی حرارت بردارید.

3- پنیر خامه ای را روی بیگل ها بمالید. در آخر نیز یک قاشق از کمپوت سیب را روی آنها بگذارید و میل کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 534
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 39 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 96 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 10 گرم
  • سدیم: 444 میلی گرم
  • پتاسیم: 465 میلی گرم
  • کلسیم: 121 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "بیگل با کمپوت سیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیگل با کمپوت سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید