چند سقوط هواپیما که این صنعت را برای همواره دگرگون کرد
به گزارش وبلاگ وردپرس، سقوط هواپیما | Plane crash
پرواز به طرز قابل توجهی به یکی از امن ترین روش ها حمل و نقل در سراسر جهان تبدیل شده است اما مواقع نادری هم بوده که سقوط هواپیما اتفاق افتاده است. این سوانح به قدری متحول نماینده بوده اند که صنعت هوانوردی را برای همواره تغییر داده اند. حالا می خواهیم با هم در خبرنگاران ببینیم که چه سقوط هایی در جهان اتفاق افتاده که توانسته اند با تغییر هواپیماها و به طور کل صنعت هواپیمایی، تا این میزان امنیت و آرامش این نوع روش حمل و نقل را زیاد نمایند؛ با ما همراه باشید:

سال 1956
در این سال یک هواپیما از شرکت Trans World Airlines و پروازی از شرکت United Airlines در بالای گرند کنیون با هم برخورد کردند و تمام 128 نفر در هواپیما طی این اتفاق جان خود را از دست دادند. این حادثه منجر به بازسازی سیستم کنترل ترافیک هوایی ایالات متحده شد و دو سال بعد، اداره هواپیمایی فدرال (FAA) تشکیل شد. قوانین حمل و نقل هوایی استرالیا بعدها به پیروی از قوانین این اداره روی آورد.
سال 1974
اتفاقی که در این سال رخ داد مربوط به هواپیمای ترکیش پرواز 981 بود که در بیرون پاریس زمانی که هواپیما در هوا بود، در بخش حمل بار جدا شد و باعث شد که فشار داخل هواپیما کم شده و به مرور باعث شد که هواپیما سقوط کند. این اتفاق در آینده باعث تغییراتی در صنعت هواپیمایی شد تا طراحی های جدیدی صورت بگیرد برای اینکه فشار هواپیما در بیشتر مواقع کنترل شده باشد.
سال 1978
در اورگان پرتلند زمانی که یک هواپیمای داگلاس دی سی-8 به مسئله ای مربوط به تجهیزات فرود برخورد و به همین ترتیب هواپیما به مرور سوخت خود را از دست داد و متاسفانه سقوط کرد. بعد از این حادثه فرایند آموزش خلبانان تغییر کرد و بعلاوه آموزش های زیادی مبنی بر کار تیمی کادر پرواز و ارتباطات آن ها انجام شد. به این ترتیب سلسله مراتبی که در گذشته و به طور سنتی در جریان بود و این موضوع که کاپیتان همه فن حریف است از بین رفت و همه در پرواز یاری کردند.
سال 1983
در سال 1983 یک پرواز ایر کانادا از دالاس به تورنتو دچار یک آتش سوزی در سرویس بهداشتی هواپیما شد. در میان دود سنگینی که در آن لحظه در جریان بود، خلبان تصمیم گرفت تا یک فرود اضطراری در سینسیناتی داشته باشد، اما پس از آن انفجار آتشی رخ داد که به مرگ 23 نفر منجر شد. در نتیجه این اتفاق، سیستم های تشخیص دود و آتش و بعلاوه سیستم های خاموش کننده آتش نیز در هواپیما و سرویس بهداشتی نصب شد.
سال 1985
در این سال، یک پرواز دلتا که به سمت دالاس می رفت با آب و هوای بسیار خشن و باد شدیدی روبرو شد که در نتیجه آن، سقوط هواپیما در باند فرودگاه اتفاق اتفاق و 137 نفر را کشته است. پس از این حادثه، یک تحقیق هفت ساله به وسیله ناسا و FAA منجر به ساخت تجهیزاتی مؤثرتر شد: ردیاب هایی که جلوتر از هواپیما بتوانند بادهای این چنینی را پیش بینی نموده و اطلاع دهند.
اتفاق دیگری که در این سال رخ داد مربوط به بویینگ 747 هواپیمایی ژاپن بود که در خارج از توکیو به خاطر تعمیرات ضعیفی که روی هواپیما صورت گرفته بود، سقوط اتفاق بیوفتد. بعد از این اتفاق شرکت های هواپیمایی نظارت های دقیق تری را انجام دادند تا هواپیماهایی که برای تعمیرات آماده می شوند را بتوان از سالم بودن آن ها مطمئن گشت که این موضوع صنعت هواپیمایی را برای همواره تغییر داد.
سال 1986
طی این سال مسئولین برج مراقبت، معمولا توجه خاص و چندانی به هواپیماهای کوچک خصوصی نمی کردند. اما یک سقوط هواپیما باعث شد که این بی توجهی دیگر اتفاق نیوفتد. در این سال، یک هواپیما از ایرلاین پایپر در آسمان و در مرز هوایی لکس به یک هواپیمای Aeromexico DC-9 برخورد کرد که باعث مرگ 72 نفر شد. این اتفاق باعث شد که از این به بعد تمام هواپیماهای خصوصی به وسیله سیستم های الکترونیکی مجهز شوند و همواره ارتفاع و جهت آن ها تحت کنترل مرتب قرار گیرد. به جز آن، بیشتر هواپیماهای مسافربری مجاب شدند تا سیستم های اجتناب از برخورد رویشان نصب شده تا به این ترتیب از بسیاری از اتفاقات ناگوار و سقوط هواپیما جلوگیری گردد.
سال 1994
در سال 1994، یک دریچه در سیستم کنترل سرنشین یک بوئینگ 737 در نزدیکی پیتسبورگ مسدود شد که باعث سقوط هواپیما گشت. شرکت بوئینگ پس از آن هواپیماهایش را با سیستم های جدیدی مجهز کرد و به همین ترتیب از حوادث دیگری که امکان داشت به وسیله این اتفاق روی دهند، جلوگیری کرد.
سال 1996
در این سال هواپیمایی از ایرلاین ولیوجت در اورگلیدز فلوریدا سقوط کرد؛ این اتفاق به علت یک آتش سوزی ناشی از ژنراتورهای اکسیژن شیمیایی در بخش بار کشتی رخ داد و متاسفانه باعث شد که همه 110 نفری که در این هواپیما حضور داشتند، جان خود را از دست بدهند. پس از این فاجعه، سیستم تشخیص دود و خاموش کننده های آتش اتوماتیک در بخش بار هواپیماهای تجاری اجباری شد و قوانین مربوط به محموله های خطرناک بازنویسی شد.
اتفاق دیگری که در این سال رخ داد، یک بوئینگ 747 TWA به سمت پاریس از نیویورک خارج شد و کمی بعد از آنکه در هوا بود، در آسمان منفجر شد که طی این اتفاق هر 230 فردی که در هواپیما بودند، کشته شدند. طی یک تحقیق طولانی نتیجه این اتفاق را انفجار مخزن دود گزارش کردند که به خاطر دودهایی که در آن بود، رخ داد. FAA مجوز تغییر برای بهبود سیم کشی و کاهش احتمال جرقه الکتریکی را پس از این حادثه صادر کرد.
سال 1998
در سال 1998، خلبان هواپیمای مک دانل داگلاس ام دی-11 با اینکه بوی دودی در کابین خلبان حس کرد، اما نتوانست کاری کند و در نهایت هواپیما در دریای اتلانتیک شرق کانادا سقوط کرد. محققان بر این باورند که این سقوط هواپیما به وسیله توسعه آتش در امتداد عایق بدنه قابل اشتعال هواپیما روی داده است که پس از آن دستور داده شد که برای هواپیماها مواد مقاوم به آتش ایجاد شده و بدنه ها نیز عایق آتش شوند.
منبع: news.com.au
منبع: الی گشت